forum header v1

normal Largo Bank Bug - Can't select presets after loading Bank Made in Newest Version!

More
7 months 3 days ago - 4 months 3 weeks ago #1 by Touch The Universe
Touch The Universe created the topic: Largo Bank Bug - Can't select presets after loading Bank Made in Newest Version!
I made a bank but I can usually select two or three presets, then it won't let me select any other presets. it stays on the same preset even when I try to change it. Using latest waldorf in both orion and studio on, windows 64 bit, 10.

The single (.fxp) presets do work in the left browser however.

Opening a bank from the left browser, or via the open bank menu option, will open the presets in the right side browser, however, the presets themselves cannot be selected. It will only play the first preset and will not change even after selecting any other patches. It remains on the same patch.

Newer banks made and saved in previous versions do not have these problems. I have confirmed reports from both MAC and Windows OS.
Last Edit: 4 months 3 weeks ago by Touch The Universe.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #2 by Touch The Universe
Touch The Universe replied the topic: Saving Bank Error - Not letting me select a program from list??
Here is a video clearly showcasing the problem. Over 4 other people have contacted me describing the same thing.



It seems to only effect banks that were saved or created in the latest largo version.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #3 by Touch The Universe
Touch The Universe replied the topic: Saving Bank Error - Not letting me select a program from list??
Someone else just contacted me about this, this make it 5 confirmed cases, plus on my end so 6 in total!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #4 by Tim Ivory
Tim Ivory replied the topic: Saving Bank Error - Not letting me select a program from list??
I found a work around.

The problem occurs when saving Largo presets in some of the latest versions. To save a preset correctly, you must save it when layer one is highlighted. If any other layer is highlighted, the preset won't be recalled when browsing the bank.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Pablo