forum header v1

normal alienvanguard soundset : half of the soundset does'nt exist?

More
1 month 3 weeks ago #1 by Esposito
Esposito created the topic: alienvanguard soundset : half of the soundset does'nt exist?
Hi folks I recently bought the alienvanguard's soundset, (i've the SL license activeted and the 'HGF-Blofeld-Waveset-A-128.wpc' loaded on it)
I load both sound set (the HGF on B and the ID on C) but barely half is transmitted on bloefeld. So basecly all I got is a new one on B50 and the same old one on B51.....ecc ecc Seems like the sysex could'nt trasmit all the data but just some

I tried USB and MIDI with spectre and MIDI with program like midi-OX..... nothing ! :-(
Any clue?

thanks!!!!! and happy new year!

Nico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #2 by radarstation
radarstation replied the topic: alienvanguard soundset : half of the soundset does'nt exist?
I loaded AlienVangaurd a few years ago and noticed a few of the sounds missing. Not many, but a few. They showed up in the display, but no sound...go figure. My Blofeld crashed the other day and wouldn't come back into tune, ruining an otherwise good recording. Great sounding synth, but one of the most problematic synths I've ever seen or heard of. Is it all worth it? =:o(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 days ago #3 by t-bass
t-bass replied the topic: alienvanguard soundset : half of the soundset does'nt exist?
did you install the current OS? 1.24b
i´ve also dl this soundest-everything is ok

--
cu t-bass
__________________
Q-Key (Halloween)
Q-Rack (yellow)
µQ (blue)
MicroWave II (Board 3)
MicroWave xt (Board 3)
Blofeld Key (black)
and other stuff ;-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 days ago #4 by ben1210
ben1210 replied the topic: alienvanguard soundset : half of the soundset does'nt exist?
I had a similar problem, sorry I can't remember exactly how I fixed it. I think k I loaded the patches first, found that most were silent, then resolved it by reloading the sample content??

I think I followed this guide...

modulatethis.com/2014/12/15/must-read-wa...uce-sample-transfer/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Pablo