Working with Banks in OSX

Mehr
4 Jahre 3 Monate her - 4 Jahre 3 Monate her #1 von ducky
Working with Banks in OSX wurde erstellt von ducky
I'm unable to load a banks into Largo in OSX. Selecting File/Load Bank, opens the browser, but all .fxb files are greyed out. Right click context menu will display, but none of the menu options are clickable, like New Folder or Add, and the menu disappears after a few seconds. I tried saving a bank and then reloading it, and it wouldn't let me select the new saved bank (greyed out). What am I missing?
Letzte Änderung: 4 Jahre 3 Monate her von ducky.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
4 Jahre 3 Monate her #2 von Touch The Universe
Yes, problem confirmed also on windows, so far this makes 7 reported cases. As far as I can tell, banks that were created and saved in the latest version are effected, not banks made in previous versions.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
4 Jahre 2 Wochen her #3 von sunbambino
Yeah, I'm having the same issue :-/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Jahre 11 Monate her #4 von pwr
Just bought Largo but the fix does not seem to work on my mac. See screenshot...
Anhänge:

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Jahre 11 Monate her - 3 Jahre 11 Monate her #5 von Pablo
There is a new update (1.7.5 UPD 001) that solves the described issue on High Sierra APFS formatted machines.
The update is now published. You can find it inside your mywaldorf account.
Letzte Änderung: 3 Jahre 11 Monate her von Pablo.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Jahre 11 Monate her #6 von 1of47
This latest update has fixed the issue with the browser but I am still having issues with the Largo preset folders preventing Time Machine from completing backups to either an external drive or my Time Capsule. I have added the waldorf preset folders to the exclusion list and copy them to another drive for backup purposes but wanted to post this to help any other user that may be experiencing the same backup failure.
Preset locations:
/Library/Audio/Presets/Waldorf - (Root level Library)
/~/Library/Audio/Presets/Waldorf -(User level Library)

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.